Uitvaart

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De tijd tussen overlijden en uitvaart is een drukke periode, waarin je veel beslissingen moet nemen. Tijdens zo’n heftige periode leef je in een roes. Nee, het is geen feestdag. Maar wel een belangrijke dag, die je samen met andere nabestaanden hebt vormgegeven. Het fotograferen van een uitvaart kan een waardevol naslagwerk zijn dat helpt bij de rouwverwerking.

De uitvaart gefotografeerd

Foto Video de Vries is tijdens de uitvaart discreet aanwezig en maakt smaakvolle foto’s van bijvoorbeeld de aanwezige mensen, bloemen, condoleance, de rouwauto en de kist. Overzichtsfoto’s van de locatie maar ook gedetailleerde foto’s die de sfeer van dat moment weergeven. Na afloop bewerken we de foto’s op een professionele manier na en verwerken we deze in een album.

Kom langs in de winkel, dan bespreken we de mogelijkheden. Schroom niet om langs te komen met een foto die op de kist kan staan. We gaan er professioneel met om.

Evenementfoto’s

De foto’s van de diploma uitreiking op het Eemsdelta college VMBO-TL staan hier klaar.

Inloggegevens middageditie
Gebruikersnaam: 1152189
Wachtwoord: edc2018middag

Inloggegevens avondeditie
Gebruikersnaam: 1152190
Wachtwoord: edc2018avond

Schoolfoto’s

De schoolfoto’s staan voor u klaar!

U kunt inloggen op deze website en uw bestelling plaatsen.

Cursus digitale fotografie

Foto Video de Vries biedt een complete cursus digitale fotografie. Je verbetert niet alleen je techniek maar ook de inhoud en compositie van de foto.

>> Lees verder

Opdrachtgevers

info heading

info content