Schoolfoto’s

De jaarlijkse schoolfoto, een mooi moment om je kind op professionele wijze te laten fotograferen. Schoolfotografie met persoonlijke aandacht. We leggen namelijk de sterke band van zusjes onderling vast of laten broertjes ondeugend naar elkaar lachen. Ieder kind is daarom altijd zichzelf op de foto.

Schoolfotografie, bestel nu online

Foto Video de Vries zorgt voor een ontspannen sfeer en we zijn gewend om met kinderen te werken. Vanwege de bescherming van de privacy van kinderen zetten we de foto’s op een afgeschermde website. Met inloggegevens kun je de foto’s hier bekijken en meteen bestellen. Dat is handig en snel!

devries.schoolfoto-online.nl

Wil je de schoolfoto een speciale uitstraling geven, kies dan uit de vele afdrukmogelijkheden zoals op canvas (dezelfde dag nog klaar), steigerhout of bijvoorbeeld aluminium voor een stoere look. Of kies voor de traditionele fotoafdruk met een mooie lijst eromheen.

Evenementfoto’s

De foto’s van de diploma uitreiking op het Eemsdelta college VMBO-TL staan hier klaar.

Inloggegevens middageditie
Gebruikersnaam: 1152189
Wachtwoord: edc2018middag

Inloggegevens avondeditie
Gebruikersnaam: 1152190
Wachtwoord: edc2018avond

Schoolfoto’s

De schoolfoto’s staan voor u klaar!

U kunt inloggen op deze website en uw bestelling plaatsen.

Cursus digitale fotografie

Foto Video de Vries biedt een complete cursus digitale fotografie. Je verbetert niet alleen je techniek maar ook de inhoud en compositie van de foto.

>> Lees verder

Opdrachtgevers

info heading

info content