Disclaimer

Deze website is met de grootste zorg samengesteld, desondanks kunnen zich toch incidentele onjuistheden voordoen. Wij wijzen u met deze disclaimer op de volgende bepalingen.

Informatie

Alle prijzen op deze site zijn in Euro en inclusief 21% BTW en exclusief verzendingskosten, tenzij anders is aangegeven.

De informatie die op deze website wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.

Aansprakelijkheid

Mocht blijken dat er op deze site onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Foto Video de Vries geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan.

Ook kan Foto Video de Vries geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie.

Links

Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Hierover hebben wij geen controle. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites.

Evenementfoto’s

De foto’s van de diploma uitreiking op het Eemsdelta college VMBO-TL staan hier klaar.

Inloggegevens middageditie
Gebruikersnaam: 1152189
Wachtwoord: edc2018middag

Inloggegevens avondeditie
Gebruikersnaam: 1152190
Wachtwoord: edc2018avond

Schoolfoto’s

De schoolfoto’s staan voor u klaar!

U kunt inloggen op deze website en uw bestelling plaatsen.

Cursus digitale fotografie

Foto Video de Vries biedt een complete cursus digitale fotografie. Je verbetert niet alleen je techniek maar ook de inhoud en compositie van de foto.

>> Lees verder

Opdrachtgevers

info heading

info content