Bruiloft

De bruid die wordt geholpen met haar trouwjurk door haar moeder. De verliefde blik van de bruidegom bij het zien van zijn grote liefde. Het ondeugende bruidsmeisje dat stiekem van de taart snoept. De traan van de ontroerde oma. Prachtige momenten op je bruiloft die in een sfeervol trouwalbum thuishoren.

Het is jullie bruiloft!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Met de jarenlange ervaring van Foto Video de Vries wordt je mooiste dag op professionele wijze vastgelegd. Van te voren nemen we de dagplanning zorgvuldig met jullie door zodat er geen moment wordt gemist. Tijdens de bruiloft hoef je alleen maar te genieten van jullie dag. En na afloop begint voor ons het grote werk. Eerst door het uitzoeken van de foto’s voor het album en vervolgens de montage om de juiste sfeer te benadrukken. Heb je nog specifieke wensen? Laat het ons weten. Pas als jullie volmondig ja zeggen tegen het trouwalbum, zijn wij tevreden.

Kom langs in de winkel, dan bespreken we de mogelijkheden.

Evenementfoto’s

De foto’s van de diploma uitreiking op het Eemsdelta college VMBO-TL staan hier klaar.

Inloggegevens middageditie
Gebruikersnaam: 1152189
Wachtwoord: edc2018middag

Inloggegevens avondeditie
Gebruikersnaam: 1152190
Wachtwoord: edc2018avond

Schoolfoto’s

De schoolfoto’s staan voor u klaar!

U kunt inloggen op deze website en uw bestelling plaatsen.

Cursus digitale fotografie

Foto Video de Vries biedt een complete cursus digitale fotografie. Je verbetert niet alleen je techniek maar ook de inhoud en compositie van de foto.

>> Lees verder

Opdrachtgevers

info heading

info content