Cursus

Ben je geboeid door sprekende foto’s en wil je leren hoe je deze foto’s zelf maakt? Wil je weten welke functies je eigen digitale camera heeft? En zoek je een cursus waar je met andere fans van fotografie leert wat de termen witbalans, ISO, sluitertijd en diafragma betekenen?

Cursus digitale fotografie

Foto Video de Vries biedt een complete cursus digitale fotografie. Je leert wat bovenstaande termen inhouden en hoe je deze kunt gebruiken op verschillende momenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nachtopnames, portretfotografie, sportfoto’s en tegenlicht opnames. Je verbetert niet alleen je techniek maar ook de inhoud en compositie van de foto. Leer wat het verschil is tussen een kiekje en een sprekende foto. En natuurlijk leer je hoe je deze sprekende foto’s zelf kunt maken.

De cursus bestaat uit 5 avonden, een werkboek en een proefversie van Adobe Photoshop Elements. De kosten zijn € 150,- per persoon. Stuur een mailtje, dan plaatsen we je op de cursistenlijst. Zodra er weer een nieuwe cursus start, krijg je van ons een oproep met datum en tijd.

Je eigen foto afgedrukt

Kies uit de vele keuzes van afdrukken zoals op canvas (dezelfde dag vaak nog klaar), steigerhout of bijvoorbeeld aluminium voor een stoere look. Of kies voor de klassieke fotoafdruk met een mooie lijst eromheen.